Niin kuin ei mikään talotekniikan osa, ei myöskään lattialämmityksen säätöjärjestelmä ole ikuinen.

Lämmityksen säätöjärjestelmät ovat kehittyneet valtavasti viime vuosina. Uudella säätöjärjestelmällä saadaan älykkyyttä säätämiseen ja haluttaessa myös lisätoimintoja järjestelmän käyttöön.
Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä soveltuu lähes kaikkien valmistajien lattialämmitysjärjestelmiin ja on täydellinen valinta, kun päätät päivittää vanhan lattialämmitysjärjestelmäsi vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän uutta teknologiaa hyödyntävä langaton säätöjärjestelmä ohjaa lattialämmitystä entistä tarkemmin ja jakaa lämmön automaattisesti juuri niihin huoneisiin, missä lämpöä kulloinkin tarvitaan. Kaupan päälle voi saada jopa 5-8 %:n energiansäästön.

Uponor Smatrix Pulse -järjestelmästä voidaan luoda jokaisen tarpeiden mukaan yksilöllinen kokonaisuus perusjärjestelmästä aina viimeisimpään innovatiiviseen ratkaisuun ja huippuälykkyyden sisältävään järjestelmään asti.

Uponor Smatrix Pulse -järjestelmää kehitetään jatkuvasti, mikä takaa sen, että se on uusinta uutta myös tulevaisuudessa. Pilvipalvelun kautta jaettavat automaattiset järjestelmäpäivitykset pitävät huolen siitä, että järjestelmä on aina päivitetty ja uudet ominaisuudet ovat käytössäsi. Järjestelmällä voidaan ohjata myös lattiaviilennystä.

Säätöpäivitys sisältää seuraavat tarvikkeet ja toimenpiteet:

1. Uusi lattialämmityksen keskusyksikkö ohjaamaan jakotukin toimilaitteita
2. Tyylikkäät termostaatit kaikkiin asuinhuonetiloihin, joissa on vesikertoinen lattialämmitys
3. Uudet nykyaikaiset toimilaitteet jakotukkiin
4. Edellä lueteltujen tarvikkeiden asennus- ja säätötyö
5. Smatrix Pulse -mobiilisovellus, jonka avulla voit säätää kotisi lämmitystä missä ja milloin haluat
6. Vanhan lattialämmitysohjausjärjestelmän purkaminen
7. Peitelevyt vanhojen huonetermostaattien läpivientien peittämiseen
8. Uuden järjestelmän käytönopastus

Huomaa, että asennustyön osuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Jaa: