Tiesithän, että joillakin paikkakunnilla, mm. Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä ja Pirkkalassa tarvitaan kunnan rakennusvalvonnasta lupa lämmitysmuodon muuttuessa myös ilma-vesilämpöpumpun asennukselle.

Maalämpöjärjestelmän energiakaivolle lupa on tarvittu aina mutta nyt velvoite on laajentunut koskemaan myös ilma-vesilämpöpumppuja.

Valtion energia-avustus öljylämmityksestä lämpöpumppuun siirtymiseksi on saanut lisämäärärahaa ja osaltaan senkin vauhdittamana lämpöpumppujen kysynnän kasvulle ei näy loppua. Joskin näinä aikoina taloudellinen ja ekologinen lämmitys kiinnostaa muutenkin.

Jos suunnittelet ilma-vesilämpöpumpun hankintaa ja varsinkin jos sinulla on jo tarjous/sopimus pumpun asennuksesta, niin nyt kannattaa toimia ja laittaa lupa viipymättä hakuun. Suurinta kysyntäpiikkiä odotetaan tulevalle kesälle ja lupakäsittely tulee todennäköisesti ruuhkautumaan mm. lupakäsittelijöiden kesälomien vuoksi.

Lupa haetaan Lupapisteestä.

Lue tästä lisätietoa avustuksesta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Jos tarvitset apua luvan tai avustuksen hakemiseen, olemme täällä Sinua varten. 

Soita p. (03) 2399 0000 tai lähetä viestiä europutki@europutki.fi

Jaa: