S-Press PLUS on uuden sukupolven liitinsarja Uponor-komposiittiputkille.

25 vuoden ja yli 500 miljoonan asennetun liittimen kokemuksella Uponor on nyt uudistanut komposiittiputken puristusliittimen. Tuloksena on täysin uusi tuote: vahva, turvallinen, helppo ja älykäs – Uponor S-Press PLUS. Se on täydellinen ratkaisu kestäviin ja tiiviisiin putkiliitoksiin ja se on täysin yhteensopiva nykyisten Uponor-komposiittiputkien ja työkalujen kanssa.

S-Press PLUS liitin on:

  • vahva – se kestää kovimmatkin olosuhteet. Huippuluokan lujuus, korroosionkestävyys ja laadukkaat materiaalit takaavat, että liittimeen voi luottaa kaikissa olosuhteissa.
  • turvallinen – patentoitu liitinjärjestelmä ja ainutlaatuinen puristusilmaisin takaavat turvalliset ja nopeat liitokset.   
  • helppo – S-Press PLUS tuo sujuvuutta ja tehokkuutta suunnitteluun ja asennukseen. Merkittävästi pienentynyt virtausvastus, nopea 3-vaiheinen asennus ja 100-prosenttinen yhteensopivuus Uponor-komposiittiputkien ja työkalujen kanssa helpottavat työskentelyä.
  • älykäs – S-Press PLUS -liittimen holkkiin on painettu QR-koodi, jonka avulla saadaan tarvittaessa nopeasti lisätietoa suoraan työmaalle.

Uponor on yli 100 vuotias, vastuullinen yritys, joka kehittää ja valmistaa jatkuvasti uusia, laadukkaita ja energiataloudellisia ratkaisuja vedenjakeluun.

Uponor KOTI -kumppani on asennusliike, joka on sitoutunut asentamaan Uponorin valmistamia tuotteita niin ikään vastuullisesti ja ammattitaitoisesti siten, että asiakas saa aina toimivan, luotettavan ja pitkäikäisen järjestelmän omaan kotiinsa. 

Jaa: